Seguim trencant les distàncies en la pobresa energètica

El projecte “Trencant les distàncies en la pobresa energètica” és un projecte d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), desenvolupat conjuntament en col·laboració amb nosaltres, l’APE, amb l’objectiu de garantir l’accés als subministraments bàsics a les famílies en situació de risc d’exclusió social, a través d’una metodologia innovadora i eines telemàtiques que promoguin el seu empoderament per fer front a la pobresa energètica, trencant les barreres físiques, socials i de gènere.

Dins d’aquest objectiu es plantegen reptes tals com Formar persones en risc d’exclusió social i professionals voluntaris provinents de diferents sectors en drets energètics. En aquest sentit, una de les activitats del projecte és l’elaboració de materials de difusió en diverses llengües amb la intenció d’amplificar l’abast del projecte. Es preveu la creació i disseminació de materials de difusió i informació en llengües com l’àrab, que es tracta de la tercera llengua en nombre de persones a Catalunya (IDESCAT 2018).

Fa uns mesos vam publicar en àrab una selecció de Documents Útils imprescindibles per a garantir el dret als subministraments bàsics, tal com estableix la Llei 24/2015 contra l’emergència habitacional i la pobresa energètica. Ara ho hem fet també en amazic, bengalí i urdú.

 

Tamaziɣt (amazic):

LMULAXXAS N BUNU L’IJTIMAɛI N TFAWT
ISURAF I YETXEṢA AD YEG BNADEM MARA WAYZEṂAR AD IXEḌES FAKTURAT N WAMAN D TFAWT D ƔAZ
LJADAWIL N IRSC (LMU’ACCIR N ḌAXL N LIKTIFA’) WIFQAN I LMAḌA 5.10 N LQANUN 24/2015
LMAḌA 6. ṬADABIR I ṬAJAṆUB N LFAQR ṬAQI

اُردُو (urdú)

بجلی کے سوشل واؤچر کا خلاصہ
اگر آپ بجلی، پانی اور گیس کے بلوں کی ادائیگی نہیں کر سکتے
    IRSC
ٹیبل بمطابق شق 5.10 از قانون 24/2015
شق 6۔ توانائی کی غربت سے بچنے کے لیے اقدامات

 

 

বাংলা (bengalí)

ইলেকট্রিক সোশ্যাল বন্ডের সারাংশ
আপনি নিজের জল, বিদ্যুৎ এবং গ্যাসের বিল বহন করতে না পারলে অনুসরণযোগ্য পদক্ষেপ
আইন 24/2015 এর 5.10 অনুচ্ছেদ অনুযায়ী IRSC টেবিল
ধারা 6। এনার্জি পভার্টি এড়ানোর ব্যবস্থা