Taller online per a col·lectius i entitats sobre els els avenços que contempla el conveni entre Govern i Endesa.

Des de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) organitzem un taller per a col·lectius d’habitatge i entitats per a fer efectius els avenços que contempla el conveni entre Govern i Endesa.

Com sabeu el passat 29 de març vam aconseguir que per fi se signés el conveni entre Govern i Endesa contemplat en la Llei 24/2015 que acabarà amb el deute acumulat de milers de famílies que no poden fer front als subministraments.

A més el conveni contempla mecanismes tan importants com la possibilitat de posar comptadors de llum en habitatges recuperats. Una victòria històrica que com sabeu portem anys batallant per a garantir els subministraments independentment de la situació habitacional de les famílies. La setmana passada vam publicar aquest resum del conveni (aquí el link a les 5 claus del conveni) però segur que hi ha encara molts dubtes sobre aquest tema.

Per tot això us organitzem un taller online per a col·lectius d’habitatge i entitats en el qual explicarem tots aquests nous avenços i sobretot com fer-los efectius. Passarem del paper a la realitat.

És important que sigueu moltes perquè després pugueu traspassar als vostres col·lectius i entitats aquests avenços, i sobretot que entre totes puguem fer-los efectius per a continuar garantint el dret als subministraments bàsics.

Actualització 13/05/2021: Compartim el vídeo del taller