Dimecres 1 de juliol tornem amb els assessoraments presencials

Des de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) us comuniquem que tornem a engegar els assessoraments presencials!

També podràs seguir l’assessorament de manera online, si tens problemes per venir o ets una persona de risc, al següent enllaç: https://meet.jit.si/AssessoramentAPE

L’assessorament es durà a terme el pròxim dimecres, 1 de juliol, de 17 a 19 h a la seu de la FAVB, carrer Obradors 6-8, baixos, de Barcelona, metro Drassanes o Liceu (Metro línia 3). Aquí tens com arribar des del Metro de Drassanes.

Sou moltes les persones i famílies que ens heu traslladat els vostres problemes amb els subministraments bàsics d’aigua, llum o gas durant aquest temps de confinament. Moltes les que heu vist vulnerat el vostre dret a l’aigua, per exemple, per trobar-vos ocupant un habitatge, quan la higiene és fonamental per evitar contagis. Moltes d’altres ens heu preguntat quines ajudes ha establert el Govern de l’Estat en matèria de subministraments bàsics per fer front a la crisi de la covid-19. Inclús, moltes seguiu rebent amenaces de tall de subministrament, tot i que l’Estat ho ha prohibit mentre duri l’estat d’alarma. L’APE hem anat donant resposta a aquestes qüestions i moltes altres des de la distància i de forma individual per seguir lluitant pel dret als subministraments bàsics. Ara, però, decidim tornar de manera presencial!

Recordeu les mesures de seguretat: porteu les vostres mascaretes i mantingueu les distàncies de seguretat.

Us demanem que feu circular aquesta informació entre les persones dels vostres col·lectius, familiars, veïnes, o qualsevol persona que cregueu que pugui necessitar-ho.

Us recordem també que podeu seguir tota la nostra activitat a les xarxes: Twitter, Facebook, Instagram i també al nostre canal de Telegram.