Tercer Taller Estatal de Pobresa Energètica

CRdGQ1tWIAAXVTp

El passat 16 octubre vam fer a Barcelona el Taller Estatal d’APE/PAHs amb la participació de les PAHs d’Astúries, Madrid, Móstoles, Vallecas, Ansoain, Mallorca, Blanes, Terres de l’Ebre, Castelldefels i Santa Coloma de Gramenet. Va assistir també APE Mollet, APE Badia i APE Baix Penedès.

Vam informar i compartir la nostra experiència del dia a dia en APE, contextualitzant primer la situació actual de Pobresa Energètica a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Després de la presentació de totes les activitats que realitzem a APE Cat, companys de diferents APEs locals van explicar el seu treball en les seves poblacions i les dificultats que tenen. Altres companys de PAHs estatals que lluiten també contra la Pobresa Energètica van explicar la problemàtica amb què es troben en els seus territoris i com les van afrontant.

La segona part del Taller la vam dedicar íntegrament a resoldre dubtes i compartir estratègies entre totes, partint de la infraestructura de totes les PAHs, i vam explicar les línies bàsiques per millorar en accions i comunicació.

Ens vam emplaçar fins a la pròxima reunió estatal el gener de 2016 a Sevilla.