Presentem el Document útil per a dirigir-nos al Jutjat i evitar l’embargament per deutes amb Endesa

Avui l’APE presentem un nou document útil de lliure disposició de tota la ciutadania per dirigir-nos al jutjat i evitar l’embargament per deutes amb Endesa

Recordem que gràcies a la Llei 24/2015 a Catalunya hem pogut evitar milers de talls de subministrament de famílies vulnerabilitzades que no han pogut fer front a les factures. Tot i això, la qüestió del deute no estava resolta i hem vist com l’endeutament de les famílies no ha deixat de créixer en aquests gairebé 6 anys de Llei 24/2015 en vigor.

Al llarg d’aquests anys l’assetjament de les famílies per part de les companyies subministradores ha estat del tot intolerable. Cartes i trucades a totes hores, amenaces d’embargaments, judicis monitoris, fins i tot s’han fet passar per funcionaris judicials. Les pràctiques d’aquestes companyies no tenen límit.

Ara, gràcies al conveni signat entre la Generalitat i Endesa aquest deute acumulat quedarà eixugat. Si Endesa t’ha reclamat el deute judicialment, descarrega el document útil de la nostra pàgina web i presenta’l al jutjat.

Juntes seguirem lluitant per una societat lliure de Pobresa Energètica.