Gràcies a la vostra implicació #AcosoDeEndesaAJuicio ha arribat a la quantitat òptima! ♥

Amb la vostra ajuda i implicació, juntes hem aconseguit arribar a la quantitat òptima per fer realitat el #AcosoDeEndesaAJuicio

Des de l’APE portem anys denunciant l’assetjament a què sotmeten les empreses subministradores com Endesa, Naturgy, Iberdrola, o les seves empreses de recobrament, a les famílies vulnerables per a intentar cobrar els deutes que no poden pagar.

Trucades cada dia i a totes hores, centenars de cartes, amenaces amb embargaments, ara fins i tot els cobradors d’Endesa, DPS Consulting, s’han fet passar per funcionaris judicials. Ja n’hi ha prou d’aquest maltractament! L’APE hem portat a judici a l’empresa per fets que podrien ser constitutius de delictes castigats amb penes de fins a tres anys de presó. El jutge, que ha vist indicis de delicte, ha admès a tràmit la demanda.

Avui, gràcies a vosaltres, fem un pas endavant per a acabar amb aquest maltractament a les famílies més vulnerables. Gràcies a les vostres donacions i el suport en la difusió de la campanya hem aconseguit la quantitat òptima en Goteo per a costejar tot el procediment judicial.

La batalla d’APE contra l’assetjament a què els cobradors d’Endesa sotmeten a les famílies vulnerables serà una gran victòria per a la Yolanda, però també per a totes.

Estigueu atentes a les nostres xarxes socials, us mantindrem informades!

Agraïm expressament les aportacions de: Aura ViCa, Yolanda Mesa, Claudio, Pepa Roselló, Hyerim Yoon, MJM, Marta García, Gerard Salvany, Andra, Roger Reixach Sánchez, Arnau, Jaume Aliaga Huguet, Jaume Rovira, Lola Sánchez, Iraida, David Jou Bueno, Dani López, Maria Campuzano, Xavi Valls, Carmen Pérez González, Marc Escarrabill, Irene González Pijuan, Les Baux de Provence, Daniel Barrera, Maria Herrero, Xecspir, Eduardo Arenas, Laura Piñero, Virginia Soler, Diana Pascual Sánchez, Iñigo Antepara, Albert Homs, Barcelona en Comú, Toni, Bernat Berenguer, Marine Cornelis, Beatriz Felipe Pérez, Margarida Prats Mas, Susana Segovia, José Luis Jacas, Milagros Barbero, Marta Anducas Armengou, Xapo, Bitterswt, Meritxell Lendinez Marti, Sergi López Ayats, Matthias Brugger, Carlos Avellaneda Martínez, Cristina Güerri, Rosario Alcantarilla Ramos, Josep Babot Barbero, Elena Soler, Oscar Martínez Rivera, Ferran Marin, Ana G. Aupi, Pablo Azpilicueta, Daniel Carabantes Segura, Fernando Varela Rial, Stephanie Ascencio, Josep Vives, Sergio, Carmen, Joseba Barandiaran García, Ana Novoa Pardo, Carlos Ramiro, Marc Aubets Quintana, NATS (Niños y Adolescentes Trabajadores), Lucía Armiño Varela, Neus Escofet Sánchez, Antoni de la Fuente Sánchez, Anarres, Maria Vives Ingla, José de Jesús Rivera Virués, Jordi Isidro Llobet, Rafael Partagás López, Observatori del Deute en la Globalització (ODG), Raúl Velasco, Marilyn Smith, Pere Brunet, Moisès Subirana Iborra, Xavier Pedrós Cortasa, Carlos Usón Villalba, Ferran Alà Salat, Živa Kavka Gobbo, Arnau Pujol Vallribera, Laura Parés Teixidó, David Madurell López, Irene, Nora Rocher i Bongaertz, Clàudia Custodio, Marisa Castro Delgado, Gonzalo Candanedo, Josep Dolset Manchó, Carmen González Pijuan. I tota la resta d’aportacions anònimes!