I es va fer la llum. Un història sobre pobresa energètica en la infància

I es va fer la llum és un conte inspirat en les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i el testimoniatge de la infància de la Cañada Real, que ara fa un any que viuen sense llum. És un conte il·lustrat per Ivonne Navarro Varas que pretén aportar un petit gra de sorra per superar aquesta injustícia de manera col·lectiva.

Amb un llenguatge senzill alhora que contundent, és el conte ideal per a que en àmbits educatius es puguin acompanyar aquestes situacions i, alhora, enfortir les xarxes de suport que volen revertir aquesta situació.

Enginyeria Sense Fronteres i l’Aliança contra la Pobresa Energètica impulsem l’ecoedició d’un conte infantil, elaborat amb el testimoniatge de persones que pateixen aquesta situació. Il·lustrat per Ivonne Navarro Varas i ecoeditat per Pol·len edicions, el conte I es va fer la llum vol contribuir a l’acompanyament de situacions de vulneració de drets, alhora que fomentar la creació de xarxes de suport per a revertir aquestes situacions.

Per aconseguir publicar I es va fer la llum juntament amb Enginyeria sense Fronteres i Pol·len edicions hem iniciat una campanya de finançament popular a través de la plataforma Goteo: goteo.cc/iesvaferlallum. Amb les diferents aportacions es pot aconseguir el llibre, es pot aconseguir que el llibre es faci arribar a centres educatius, i es pot rebre el nostre material de difusió com ara samarretes, llibretes, bosses i més!

#YSeHizoLaLuz | #NiSedNiFrioNiOscuridad
#IEsVaFerLaLlum | #NiSetNiFredNiFoscor