Dimecres 27 de maig organitzem online un nou assessorament col·lectiu

Des de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) organitzem un nou assessorament col·lectiu online dimecres que ve 27 de maig.

Sou moltes les persones i famílies que ens heu traslladat els vostres problemes amb els subministraments bàsics d’aigua, llum o gas durant aquest temps de confinament. Moltes les que heu vist vulnerat el vostre dret a l’aigua, per exemple, per trobar-vos ocupant un habitatge, quan la higiene és fonamental per evitar contagis. Moltes d’altres ens heu preguntat quines ajudes ha establert el Govern de l’Estat en matèria de subministraments bàsics per fer front a la crisi de la Covid-19. Inclús moltes seguiu rebent amenaces de tall de subministrament tot i que l’Estat ho ha prohibit mentre duri l’estat d’alarma.

Dimecres vinent, 27 de maig, de 17 a 19h resoldrem aquests dubtes i totes els que puguin sorgir i intentarem donar resposta a les problemàtiques que ens aneu plantejant.

L’assessorament col·lectiu es farà a través de l’aplicació de videotrucades Jitsi en aquest enllaç: https://meet.jit.si/assessoramentape

(Si accediu a través de l’ordinador únicament haureu de fer clic a l’enllaç. Si ho feu a través del mòbil haureu de descarregar prèviament l’aplicació en la Google Play Store (Android) o en l’APP STORE (iOS). Si teniu qualsevol problema per a accedir-hi no dubteu a contactar-nos a assessoramentape@gmail.com).