[Taller] Vols entendre les teves factures d’aigua, llum i gas?

El pròxim dimecres 25 d’octubre a les 17  h a la FAVB (c/Obradors 6) vine a resoldre els teus dubtes

L’Aliança contra la pobresa energètica (APE) i Enginyeria sense fronteres (ESF) comencem aquest octubre un cicle de tallers pràctics per a tota la ciutadania. Els tallers són oberts i gratuïts. Estaran enfocats a resoldre dubtes i donar informació sobre temàtiques concretes per lluitar col·lectivament en garantir els nostres drets bàsics d’accés a subministraments d’aigua, llum i gas i per erradicar la pobresa energètica.

El primer taller l’impartirà ESF en el marc del cicle de tallers mensuals. Aquest 1r taller t’ajudarà a entendre les teves factures d’aigua, llum i gas. Et donarà eines per poder exigir a les companyies els teus drets a la vegada que reduir la teva factura.

Avisa amics, amigues, veïns, veïnes que creguis puguin estar interessades a conèixer més sobre les seves factures!

No hi pots faltar!

25Oct taller factures