El pròxim dimarts 4 d’abril ens plantem!

Portem molts mesos amb molts casos de famílies que es troben en habitatges ocupats propietat d’entitats financeres que, a sobre, els hi són negats els subministraments bàsics. Aquestes famílies no han trobat cap solució a la seva problemàtica habitacional per part de l’Administració o els bancs i a més les empreses subministradores es neguen a regularitzar la seva situació al·legant que legalment no poden perquè les famílies no tenen contracte de lloguer o propietat del pis.

Exigirem a l’Administració, Generalitat i ajuntaments i a les companyies subministradores que afrontin d’una vegada per totes aquesta problemàtica. Ja n’hi ha prou de donar l’esquena a les famílies que volen regularitzar la seva situació de serveis bàsics.

Us esperem a tots i totes el dimarts 4 d’abril a les 10 h a Passeig Pujades amb Passeig Lluís Companys (davant la porta del parc de la Ciutadella).

Ni set, ni fred, ni foscor!