Fi de l’acampada #AguaParaEsther

Ahir, dijous 28 d’octubre, vam donar per finalitzada l’acampada #AguaParaEsther. L’Ajuntament del Vendrell es va comprometre, amb l’APE i públicament en roda de premsa, a aplicar la Llei 24/2015 que obliga a l’Administració a garantir l’accés als subministraments bàsics a tota persona en risc d’exclusió residencial. Aquest compromís implica garantir el subministrament a Esther i a 6 afectades més, que a partir d’avui tindran garantit el subministrament d’aigua.

Des de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica volem agrair l’esforç de totes les APEs locals i PAHs que han estat lluitant perquè, tant l’Esther com la resta d’afectades que es puguin trobar en la mateixa situació, no hagin de viure mai més sense aigua.

Ni Set, Ni Fred, Ni Foscor!

Drets no són Privilegis!