L’Ajuntament del Vendrell continua sense tornar el subministrament d’aigua a l’Esther #AguaParaEsther

acampada3

Després de reunir-nos amb l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i no oferir solució a curt termini, des d’APE_Cat, APE Baix Penedès i amb el suport de totes les PAHs, hem decidit continuar acampats davant de l’ajuntament fins que Esther tingui aigua.

L’Aliança Contra la Pobresa Energètica, a part de la denúncia pública de la situació de l’Esther, oferim a l’Ajuntament del Vendrell la solució: posar-li un comptador solidari, com fan altres ajuntaments que sí que es preocupen per la seva ciutadania que està en situació de precarietat.

Recordem que l’Ajuntament del Vendrell és propietari del 51% d’Aigües de Tomoví del Vendrell, i que la decisió de tornar el subministrament a l’Esther segueix a les seves mans.

Ni Set, Ni Fred, Ni Foscor!

Drets no són Privilegis!