Et volen tallar l’aigua, la llum o el gas? Vine a assessorar-te!

Davant la manca d’informació de les empreses subministradores i de les administracions públiques sobre els protocols a seguir en cas de talls de subministraments de la llar –llum, gas i aigua-, l’Aliança contra la Pobresa Energètica posarà en marxa a partir de l’1 de juliol un grup d’assessorament col·lectiu.

El grup és un punt de trobada on persones afectades i activistes socials posen en comú la seva experiència en la lluita contra la pobresa energètica per tal d’assessorar col·lectivament i explicar com actuar, on acudir i quins passos seguir davant l’amenaça de talls de subministrament.

Si et trobes en aquesta situació, no ho dubtis, t’esperem a l’assessorament col·lectiu del proper dimarts 1 de juliol a les 16.30h a la seu de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona: carrer Obradors 6-8 Baixos, de Barcelona.

Tens drets, que els oligopolis energètics no te’ls tallin!