Dimecres, 26 Febrer

Naturgy, hem intentat que ens escolteu de totes les maneres. Durant aquests més de dos anys de campanya per a aconseguir la condonació del deute a famílies vulnerables us hem fet unes quantes visites a la vostra seu de Barcelona per a demanar reunions efectives, hem anat a Madrid, a la vostra junta anual d'accionistes, per a explicar-vos a vosaltres i a tots els membres de la vostra companyia, que les vostres polítiques de vulnerabilitat no són suficients, fins i tot ens hem encadenat a la vostra seu durant més de 12 hores. I no hi ha hagut manera, heu fet oïdes sordes, i heu continuat donant l'esquena a les famílies.

Ara us ho diem cantant i ballant, perquè si alguna cosa no ens heu llevat és l'alegria. Per molt que us obstineu a assetjar-nos per a reclamar-nos el deute no us el pagarem. I no és perquè no volem, sinó, com bé expliquen Vicki i la Cristina, perquè no podem. 

Ja està bé de fer negoci amb els serveis bàsics, coneixem els nostres drets i exigim que assumiu responsabilitats per a acabar amb la pobresa energètica amb els vostres beneficis multimilionaris.

Naturgy, volem que sapigueu que estem més fortes que mai. És necessari que doneu una segona oportunitat a les famílies i no pararem fins a aconseguir la condonació de deute.

#QuemadasPorLasDeudas #CondonaciónDeDeuda

Youtube

Loading Player...

Agenda

Febrer 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29