Dimecres, 11 Desembre

Avui ha vingut a l'assessorament Tim, un periodista anglès, per veure el funcionament de APE, i els casos que portem.

Els casos d'avui han estat els següents:

Mónica de Mollet: Fa 4 mesos que va signar el lloguer social amb el banc de Sabadell, guanya 300€ i paga de lloguer 100€. L'ajuntament li ha fet l'informe d'exclusió social solament perquè li posin el comptador de l'aigua, no donen cap informe més a Mollet si no hi ha avís de tall de subministrament. Li han denegat el bo social en Endesa, Josep li informa com ho ha de fer i sol·licitar-ho de nou.

Angel de Barcelona: Ens comenta que ha aconseguit el bo social d'Endesa i de l'aigua, També ens informa que en el punt energètic del Carmel també tramiten els bons socials.

Víctor de Santa Coloma de Gramanet: Ens comenta que Aldro Energia i Solucions li han passat una altra vegada a Gas Natural per no poder pagar les factures i li han dit que li van a fer un descompte d'un 30%, això no és veritat perquè li han passat al mercat lliure on paga molt més. També ens informa que ha rebut una carta del Síndic de Greuges, referent a la denúncia que va fer sobre assetjament del bufet d'advocats exigint-li el pagament del deute, li han dit que ells no tenen competència, pròximament APE es reunirà amb el Síndic. Ens comenta també del cas d'un company amb els comptadors de l'aigua que el cas està embussat.

María de Barcelona: S'ha canviat de companyia de la llum i ara està en Audax, li ha arribat una multa d'Endesa per tenir els subministraments irregulars. Se li aconsella que no accepti el deute, que escrigui a Sevilla, que el deute que li reclama no és seva. No vivia en el pis, acompanyant una còpia del lloguer social.

Amuro de Barcelona: Ens va conèixer repartint  flayers #*EncausadasporAgbar en la porta de l'oficina, ha vingut a l'assessorament molt content informant-nos que té aigua gràcies a l'acompanyament que va fer Mónica i María.

Lucinda de Barcelona: Es và canviar a Holaluz i té problemes amb les factures de gas i llum.

Lucia de Nou Barris: Ens comenta que el PAE del seu barri no funciona gens bé. Hem acabat l'assessorament organitzant per a la setmana vinent el seguir repartint flayers davant les portes de Agbar i els flayers d'assessorament.

Youtube

Loading Player...

Agenda

Decembre 2019
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31