Logo APE_blanc_header

[Jornada participativa] Contra la Pobresa Energètica, defensa els teus drets!

Juntament amb Enginyeria Sense Fronteres (ESF) organitzem una jornada al carrer per visibilitzar i defensar els drets de la ciutadania davant la problemàtica de la pobresa energètica.

L’activitat que es desenvoluparà al barri del Besòs, al districte de Sant Martí de Barcelona, pretén d’una banda denunciar la situació que pateixen moltes famílies a Barcelona que tenen problemes per pagar l’aigua, la llum o el gas i que pateixen diàriament els abusos de les empreses subministradores i d’altra banda donar a conèixer quins drets tenim, com per exemple els que recull la llei 24/2015, i com podem lluitar per defensar-los.

L’activitat tindrà lloc el Diumenge 3 de juliol de 12 a 18h a Rambla Prim, 96 de Barcelona i consistirà en:
  • Pintada Mural pobresa energètica: a càrrec de Kamil Escruela, artista natural del barri del Besòs, que pintarà un mural de 4 x 12 metres sobre la pobresa energètica i que servirà com a plataforma de difusió i denúncia d’aquesta problemàtica en els barris barcelonins.
  • Activitat participativa consistent en pintar amb plantilles i sprays uns cubs que instal·larem al carrer, just al costat del mur ubicat a Rambla Prim, 96. La temàtica de les plantilles girarà al voltant de la pobresa energètica i l’artista que les dissenyarà i farà el taller és la Laura Castillo.
  • Paella popular per a poder compartir una estona junts!

Apunteu-vos a l’esdeveniment de facebook i compartiu amb les vostres amistats!

Us esperem a totes el proper diumenge 3 de Juliol!!!

Enginyeria Sense Fronteres i Aliança contra la Pobresa Energètica

cartel-mural-web

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone